Ost & Kex

Idag åt vi upp en av våra inflyttningspresenter från förra helgen. Ost & Kex. Vilken grej! Perfekt kombination av ostar och viner. En utmärkt och smakfull gåva, tack AT & H, OJ & K, HH & A!*










*Tibbling & Hanna, Olle & Klara, Henke & Anne

Tack!

Förra helgen var det dags för att fira klar lägenhet och min 30-årsdag. Sammanlagt var vi ca 60 pers, dock i en ganska jämn ström under dagen och kvällen, så det blev inte alltför trångt. Otroligt tacksam över alla presenter, blommor och champagne.

Men mest tacksam är jag för alla kära vänner och släkt som kom och firade med oss. Jag är en fantastiskt lycklig 30-åring som har alla er! Den där trean och nollan har varit en liten skräck innan, men nu när jag har känt efter så är det faktiskt inte så tokigt att bli äldre. För man blir faktiskt lite klokare och mognare under åren, upplever inte alls samma vilsenhet som för 10 år sen. Och en stor anledning till detta min fina familj, härliga stora släkt och en hel drös med både gamla och nya vänner och bekantskaper. Tack för att ni finns och kiitos för att ni gjorde 30-årsfirandet till en av de bästa födelsedagarna jag upplevt!


brödbak

Eftersom det är dags för festligheter på lördag, måste maten förberedas. Började med att baka fyra lass bröd.
Tips: baka foccacia om du vill ha fina händer, jobbigt och knåda, och olivoljan gör dom lena och fina!
Blev mitt nyttiga filmjölksbröd och italiensk foccacia med olika smaker.




nya stolar

6 st secondhand-stolar



ett stycke tyg



och ett stycke häftpistol, voila nya stolar:



Dock paja häftpistolen efter tre stolar, så nu måste vi kirra en ny innan vi kan göra klart alla.


lyx

idag kör vi middag med våra kära vänner Hanna o Henke. Vi kirrade moule till förrätt, nu står H&H och lagar varmrätten till oss. Känns helt underbart att vänner lagar mat i vårt nya kök. Spännande och smaka på vad de hittat på. I övrigt har helgen hittills bestått av att storstäda och inköp av stolar, bord och glas. Måsta gitta till maten nu.






Pippi saknar sin ägare

och gudmor saknar sina gudbarn! Ett av mina kära gudbarn har precis fyllt år, men pga renovering och min egen födelsedag har jag ännu inte fått gratta henne. Kan nästan se på pippi att hon gärna vill hem till Jennifer och busa. Men jag hoppas att vi får ses snart, saknar mina små buskorvar så det gör ont i hjärtat. Nackdelen med att bo långt bort från släkt och vänner att spontanbesöken blir färre.

Här är iaf min present till henne. Hennes storebror har redan fått en, så självklart ska de båda ha egna stolar. Ett bra tips för dig som letar dop/födelsedagspresent till barn. Vet att man kan köpa i en inredningsbutik i nacka, men jag beställde min från erikastradesign.com. Smidigt när man får det hemskickat, inslaget o klart. Men själv hade jag valt en annan färg på snöret än rosa, genus you know...


En helg i paris

Min härliga familj hade ordnat med bus inför min födelsedag, så i lördag drog vi iväg mot hemlig ort, som senare visade sig vara Paris. En helt únderbar födelsedag med musslor och champagne i sällskap av familjen, KP´s päron och bästa skruttis och loppan. Ni är helt underbara, tack för att ni gjorde min födelsedag till den bästa ever! Förutom turistande bland eiffeltorn och notre dame, fanns det självklart lite tid för shopping. Bland annat denna fantastiska lampa, är så kär. Passade samtidigt på att hämta upp en tavla från min lgh i sthlm. Skönt att det snart bara är inredningsbiten kvar i lgh!


RSS 2.0